Top 5 kerst­pakketten trends 2023

Monique
Monique

Top 5 kerstpakketten TRENDS 2023

Love not waste

Lekker actief én verantwoord uitwaaien. Dat is voor de kerstpakketten ‘Even uitwaaien’ het thema. Bewegen en oog hebben voor de natuur gaan zo hand in hand. Creëer een gezellige, ontspannen sfeer met prachtige cadeaus om dubbel en dwars van winter én kust te genieten.

Na een winterse strandwandeling is niets fijner dan met warme chocolademelk en marshmallows onder een zachte fleecedeken uit je kerstpakket te kruipen. Of te ontspannen in een warm bad met een pakket vol sfeervolle en relaxte producten, zoals zeezoutscrub, badolie en geurkaarsen.

‘Liefde voor de aarde en geen verspilling’. Dit thema komt tot uiting in pakketten waarvan een deel van de opbrengst gaat naar de beach cleanups: Love Not Waste. Deze organisatie stelt zich ten doel stranden schoon te houden en plastic afval te verminderen. Jouw keuze voor een pakket als dit benadrukt jouw prachtige bijdrage aan een schonere, gezondere wereld. Tegelijkertijd mag je ook aan de kust genieten en nieuwe energie opdoen met je geliefde(n). MVO in the pocket!

Grateful

Voor ondernemers of leidinggevenden die hun dankbaarheid willen uiten, hebben we het ‘Grateful’ kerstpakketthema. Medewerkers vormen het kloppend hart van de organisatie. Daarom verdienen juist zij waardering voor hun inzet. Het ‘Grateful’-thema straalt luxe en elegantie uit, dankzij de chique zwarte kleur en de glinsterende goudaccenten. Zo wordt elk compliment een feest om te ontvangen en te geven. Geen enkel moment is daarvoor beter geschikt dan Kerst.

Het ‘Grateful’-thema is niet alleen voor je medewerkers een perfecte manier om je dankbaarheid mee te tonen. Ook zakenpartners en andere belangrijke publieksgroepen kun je hiermee verblijden.

Borrelplank kerstpakket

Heel populair blijven de kerstpakketten met een borrelplank. Rondom de feestdagen zijn borrels en informeel samenzijn heel fijne momenten. Een lekkere hap met een goede (biologische) wijn of een lekker sapje of biertje waardeert iedereen.

Borrelplanken bevatten allerlei verschillende hapjes, zoals kaas, worst, olijven, noten en crackers. Borrels zijn bij uitstek geschikt om mensen samen te brengen en te laten genieten van elkaars gezelschap. Niets werkt dan meer sfeer verhogend dan er een heerlijk pallet aan lekkernijen bij te serveren. En dankzij een slimme selectie uit de snacks waant iedereen zich direct in de kerstsfeer.

Tip: een borrelplank leveren we desgewenst ook non-alcoholisch en/of vegetarisch.

DANKBAARHEID EN TIME TO Relax

Uiting geven aan je waardering voor iemand valt altijd in goede aarde. Met het thema ‘Welverdiend’ toon je warmte en dankbaarheid. Je benadrukt die welverdiende rust en dat het tijd is om lekker te niksen en te genieten van de liefsten. Het is tijd voor me time, waarin je ontspant en eindelijk echt offline gaat.

Het hippe en jongfruitige karakter van het thema ‘Welverdiend’ maakt het bijzonder geschikt voor dito ondernemingen. De ideale keuze dus voor deze doelgroep, maar wellicht ook voor inkopers die een verjongingskuur voor ogen hebben?

Personaliseren

Door je logo, tekst of bedrijfsnaam op een cadeau te zetten, maak je kerstpakketten extra bijzonder en uniek. Denk bijvoorbeeld aan je logo gegraveerd in een houten snijplank, een speciale tekst geborduurd op een plaid of je bedrijfsnaam gedrukt op een stoere, premium tas. Je medewerkers zullen dat ongetwijfeld waarderen.

We personaliseren ook geschenkdozen. Geef je geschenkdoos bijvoorbeeld de kleuren van je eigen huisstijlkleur.