Top 5 leukste ideeën voor jouw kerstpakket

Monique
Monique

Heb je een mooi pakket uitgekozen, maar mis je nog net die finishing touch? Geen probleem! Wij bieden je de mogelijkheid om een artikel naar keuze toe te voegen. Dat is ons idee van serviceverlening. Kijk hieronder naar de trends van dit moment. Gebruik het opmerkingsveld bij je bestelling om deze en andere ideeën op te nemen in je cadeaupakketten, of geef het door via ons maatwerkformulier.

1. KERST SOUND MODULE

Zodra je jouw cadeau opent hoor je een vrolijk kerstmuziekje van 30 seconden. Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven. Zie je het voor je, even verrast en dan zo’n mooie glimlach? Daar doe je het toch voor? Deze sound module brengt een bekende kerstmelodie ten gehore die iedereen meteen zal herkennen.

Pakketten met de Kerst Sound Module:


2. ENERGIEMETER

Helemaal in zijn energiebesparende producten. Met stip op nummer twee deze praktische energiemeter. Hij houdt precies bij hoeveel stroom (in kWh) je aangesloten apparaat verbruikt. Benieuwd wat je föhn, waterkoker of koffiezetapparaat aan stroom kost? Ontdek het met deze handige gadget.

Pakketten met de energiemeter:


3. open haardje van leeff

Dit open haardje geeft gezelligheid en warmte. Je kunt het binnen en buiten gebruiken. Voeg een hoeveelheid gel toe en je hebt uren plezier. Ook dit cadeau past in de energiebesparingstrend, omdat je de lampen kunt doven en de kachel een graadje lager kunt klikken.

Pakketten met het open haardje van leeff:


4. Zweedse fakkel

Kerstpakket met Zweedse Fakkel

De Zweedse fakkel is een all-time favorite. Toch past hij dit jaar extra goed in de energietrend. Onder je veranda, in je tuin of op je balkon, de fakkel weet de ogen op zich gericht te krijgen. Zet hem in een vuurkorf en warm je handen boven zijn vlammen. Je kunt er zelfs marshmallows boven roosteren.

Pakketten met Zweedse fakkel:


5. Plaid van GAEVE Zest

Kerstpakket met fleeceplaidZeer populair zijn plaids. Deze deken van GAEVE Zest is heerlijk warm. Hij is gemaakt van fleece en voelt superzacht aan. Gebruik hem binnen op de bank, op je terras bij een haardvuur of lekker hoog en droog op je balkon. De deken voelt behaaglijk en knus, zodat je de cv een graadje lager kunt zetten. Goed voor het klimaat en voor je portemonnee!

Pakketten met Plaid:

Kies je pakketten of laat ze op maat samenstellen

Alle kerstpakketten   Pakket op maat   NEEM CONTACT OP