Zomerpakket Fiets eropuit

Pakketnummer: ZP33

Ga eropuit met je fiets en laat je vergezellen door twee superhandige producten: een re-cycle shopper van Vasad en een all-weather telefoonhouder die je met klittenband op je fiets bevestigt. Een boekje met bijzondere fietsroutes helpt je op weg. De tas hang je zo aan je bagagedrager en klein spul als sleutels en muntgeld bewaar je veilig in een speciaal vakje van je telefoonhoesje. Met de Hero b’tween krijg je weer voldoende energie om je eindpunt te behalen. Details »

28,00

(Exclusief 21% BTW)

Dit pakket is te bestellen vanaf 20 stuks
Minder nodig? Neem dan contact op »

Te personaliseren

Dit pakket kan worden gepersonaliseerd met je bedrijfslogo of tekst! Neem contact op »

Zomerpakket Fiets eropuit bestaat uit:

  • Re-cycle shopper van Vasad, groen*, ± 45 x 16,5 x 38,5 cm
    • Deze gerecyclede shopper hang je zo aan je aan de bagagedrager van je fiets, en je hangt deze shopper ook zo over je schouder. Super handig en verantwoord.
  • All weather telefoonhouder van Vasad, met klittenband te bevestigen op je fiets. Je kan er ook nog spulletjes zoals sleutels e.d. in bewaren. Inclusief met fietsroutes in Europa middels een QR-code, ± 10,5 x 8,5 x 19,5 cm,
  • Boekje er op uit fietsen mét QR-code, bijzondere fietsroutes in Nederland
  • Hero b’tween, hazelnoot, 6 x 25 gr
  • Zomerse Geschenkdoos

Het zomerpakket Fiets eropuit wordt geleverd in een bijpassende zomerdoos.

*Meerdere kleuren mogelijk

Wil je dit pakket aanpassen?

Met of zonder alcohol, vlees, gluten? Wij passen dit pakket graag voor je aan. Geef je voorkeuren door als opmerking bij je bestelling of neem contact op voor persoonlijk advies.

Naar overzicht