Brievenbuspakket Drybag met Tony’s

Pakketnummer: BP446

Stel je voor: een stralende zomerdag, de zon hoog aan de hemel en avontuur lonkt. Met ons Zomerpakket Drybag ben je helemaal klaar voor elke buitenexpeditie! Laat je verrassen door de Vasad All Weather Drybag, een stoere metgezel gemaakt van duurzaam tarpaulin. Compact, waterdicht en perfect voor al je spullen tijdens buitenactiviteiten. Vergeet niet je huid te beschermen met onze zonnebrandcrème, en geniet van een smaakexplosie met Tony’s Chocolonely melk karamel zeezout. En voor de ultieme verfrissing? Probeer onze 24 Ice Stick 0.0% passion fruit martini. Dit pakket belooft niet alleen praktisch nut, maar ook een vleugje genot onder de zon! En dat allemaal in een brievenbus doosje. Details »

19,95

(Exclusief 21% BTW)

Dit pakket is te bestellen vanaf 50 stuks
Minder nodig? Neem dan contact op »

Brievenbuspakket Drybag met Tony’s bestaat uit:

  • Vasad All weather drybag , ± 17 x 40,5 cm, 7 liter, gemaakt van het duurzame en sterke tarpaulin, geel*
    • Stoer, compact en waterdicht is deze waterdichte tas. Heel handig om je spullen veilig en droog in op te bergen. Makkelijk voor alle buitenactiviteiten.
  • Zonnebrandcréme, rood*, 30 ml
  • Tony’s chocolonely melk karamel zeezout, 180 gr
  • 24 ice stick 0.0% passion fruit martini
  • Brievenbus verzenddoos A4 naturel, 310 x 220 x 28 mm

Het brievenbus pakket Drybag met Tony’s wordt geleverd in een brievenbus verzenddoos.

*Meerdere kleuren mogelijk

Wil je dit pakket aanpassen?

Met of zonder alcohol, vlees, gluten? Wij passen dit pakket graag voor je aan. Geef je voorkeuren door als opmerking bij je bestelling of neem contact op voor persoonlijk advies.

Naar overzicht