1,5 meter Waardering “Last Minute” pakket

Blijf bij jezelf maar houd afstand van elkaar. We horen niet anders dan afstand houden en handen wassen. Best een pittig jaar en voor ieder weer anders; zakelijk, privé, thuiswerken en geen geknuffel. Daarom verdient iedereen die zich inzet voor zijn of haar werkgever een bedankje. Een blijk van waardering wat op 1,5 meter afstand is te overhandigen. Het 1,5 meter Waardering pakket is een pakket van deze tijd, actueel en bewust, anderhalve meter lekkere en leuke producten. Wij hebben hier een verrassingspakket van gemaakt. Het is een mooi vullend en lekker pakket waar iedereen blij van wordt Details »

Uitverkocht

Uitverkocht

1,5 meter Waardering “Last Minute” pakket bestaat uit:

1,5 meter ‘last minute’ pakket

Last minute nog  pakketten voor je medewerkers bestellen? Wij hebben nog volop 1,5 meter Waardering dozen, gevuld met de lekkerste producten.

Wat erin zit? Dat is een verrassing en afhankelijk van onze voorraad en het moment waarop je bestelt, maar vertrouw op onze professionaliteit en de liefde waarmee wij je pakket samenstellen.

Voor grotere afname (boven de 100 pakketten), vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Wil je dit pakket aanpassen?

Met of zonder alcohol, vlees, gluten? Wij passen dit pakket graag voor je aan. Geef je voorkeuren door als opmerking bij je bestelling of neem contact op voor persoonlijk advies.

Naar overzicht