Originele kerst­pakketten

Anno 2019 zijn er genoeg originele kerstpakketten te verkrijgen. Het standaardpakket dat we van vroeger kennen, met een pak rode kaarsen, servetten met sneeuwvlokken en kerstboompjes, een blikje ragout, soepstengels en kerstkransjes is echt verleden tijd. Althans, wij bieden ze niet aan. Onze pakketten zijn onderscheidend en alle producten zijn van goede kwaliteit.

We bezoeken ieder jaar beurzen, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste trends en thema’s en we stellen persoonlijk al onze pakketten samen. Origineel, uniek en anders dan anders. Dat is ieder jaar weer ons uitgangspunt. Dit jaar zijn we gegaan voor een aantal verrassende thema’s, zoals Western, Na gedane arbeid en Natural story.

Origineel kerstpakket: geïnspireerd op thema Western


Als je een pakket wilt met een thema dat je wellicht niet gelijk associeert met kerst, dan is dit een interessante voor je: kerstpakket Western. Versleten jeans, leren laarzen, koeienhuiden, ranches en saloons hebben gediend als inspiratie voor dit pakket. Een verrassende aanrader voor wie een uniek kerstpakket zoekt! En in dezelfde lijn, maar dan met een hele andere inhoud: kerstpakket Barbecue, smoker & grill. Voor de liefhebbers van de bbq en de buitenkeuken.

bijzonder kerstpakket, met mooi vormgegeven verpakkingen


De kerstpakketten die vallen onder het thema Na gedane arbeid, zijn bijzonder van vormgeving. Werken met je handen staat centraal, noeste arbeid en degelijk vakwerk. Kerstpakket Dartspel en kerstpakket Na gedane arbeid zijn daarom zeker geschikt voor bedrijven waar veel met de handen gewerkt wordt: timmermannen, lassers, schilders en monteurs, zij zullen de stoere vormgeving zeker waarderen.

Anders dan anders-kerstpakket, met handgetekende patronen op de verpakking


Deze pakketten zijn beslist een aanrader voor iedereen die houdt van botanische afbeeldingen. Prachtig getekend en daarom heel anders dan de meeste verpakkingen van producten in kerstpakketten. Als je dus iets heel anders wilt geven dit jaar, dan is kerstpakket Mooi ontwerp een goede keuze. Maar ook kerstpakket Bewust leven zal in de smaak vallen vanwege goed ontworpen verpakkingen.