Omrop Fryslân op bezoek bij Puurgeschenk!

Monique
Monique

Lokale omroep Omrop Fryslân heeft ons onlangs uitgelicht met een reportage over kerstpakketten en energiebesparing. Het artikel en de bijbehorende video geven een kijkje in onze keuken. Wij werken continu aan het afstemmen van onze pakketten op onze klanten én op ontwikkelingen in de samenleving.


Energiemeters en vuurschalen: kerstpakketten in het teken van energiebesparing

Kerstpakketten staan dit jaar in het teken van energie besparen. Door de hoge rekeningen is iedereen volop bezig met zo weinig mogelijk energie te verbruiken. Dat merkt de kerstpakkettenbranche ook.

“Wij zien dat veel bedrijven het personeel willen helpen, zegt Dirkje Jansma van een kerstpakkettenbedrijf in Sneek”, terwijl ze achter een lopende band staat. Voor haar ligt een tiental goudkleurige dozen die zij aan het inpakken is.

Ze legt een vuurschaal en een energiemeter in een van de dozen. “Het is dit jaar voor het eerst dat het zo veel over energie besparen gaat”, zegt Jansma. “Bedrijven kunnen het personeel helpen door bijvoorbeeld een warm deken bij het pakket te doen. Toch een beetje warm blijven in deze koude winter van hoge gasprijzen.”

Lees verder