Luxe kerst­pakketten

Een luxe kerstpakket is fijn om te geven en ontzettend leuk om te krijgen. Wij hebben luxe kerstpakketten in verschillende varianten, die we per thema voor je hebben geordend.

Kerstpakketten die helpen ontspannen

Als jij wilt dat je medewerkers of relaties in 2020 weer fris en fruitig aan het werk gaan, dan zijn dit perfecte kerstpakketten. In het kerstpakket Pure ontspanning voor haar zit onder andere een stevige, vintage weekendtas én een mooie badjas: lekker zacht, dik en van goede kwaliteit. Uiteraard hebben we hiervan ook een mannenvariant: kerstpakket Pure ontspanning voor hem.

Je kunt ook kiezen voor het luxe kerstpakket Een weekendje wellness, dat is voor mannen en vrouwen een aantrekkelijk pakket. Hierbij krijg je een bijzonder vormgegeven ronde trolley, een driedelige Janzen giftset (shower foam, handcrème en geurstokjes) en een kortingsbon voor de sauna.

Kerstpakketten met luxe spulletjes voor in huis

Als je kiest voor kerstpakket Vuurkorf met plaid, dan geef je niet alleen een stevige, kwalitatief hoogwaardige vuurkorf, maar ook een groot, dik, wollig plaid. Met kerstpakket Cosy home kies je ook voor een heerlijk groot, zacht plaid, maar dan in combinatie met een stijlvolle bamboe lantaarn en een prachtige houten serveerplank. Of, dat is ook een prima optie, kerstpakket Gezellig samenzijn. Hierin zit een beukenhouten serveertray met leren handvatten, een windlicht met kaarsen, wijnglazen, photo props en heel veel lekkers. Een heel compleet pakket dus!

Kerstpakketten met en weekendtas of trolley

Klein maar fijn. Dat gaat zeker op voor kerstpakket Voor de stoere vrouw en kerstpakket Voor de stoere man. In beide pakketten zit een mooie weekendtas en een paar ongelofelijk lekkere sokken. Warm, slijtvast en lekker zacht. Heerlijk voor de donkere decemberdagen en koude wintermaanden!

In kerstpakket Wat zijn we blij met jou vind je een mooie trolley, een fleeceplaid, windlicht en eindeloos veel snacks. Kerstpakket Omdat je het waard bent bevat ook een trolley, die overigens heel goed gepersonaliseerd kan worden met een eigen logo of persoonlijke boodschap. Daarnaast barst dit pakket bijna uit zijn voegen vanwege alle snacks, wijn, sap en thee die er ook nog in zitten. En dan hebben we nog kerstpakket Hardcase trolley, met natuurlijk een stevige trolley, champagneglazen en photo props.

Kerstpakketten voor kookliefhebbers

Hobbykoks en keukenprinsessen doe je een groot plezier met onze luxe kerstpakketten die helemaal in het teken staan van koken en samen eten. Kerstpakket Kookstudio bijvoorbeeld is een fantastisch pakket, met een Herman den Blijker-koksmes, grillpan, schort en ovenwant. Mooie blijvende cadeaus dus! Voor wie liever een barbecue, smoker en grill in één geeft, is kerstpakket Barbecue, smoker en grill perfect, en anders kies je voor kerstpakket Airfryer (met receptenboekje), kerstpakket Slow cooker (ook met receptenboekje), of kerstpakket Gourmetten met z’n allen.

Kerstpakketten met spel

Een spelletje doen is altijd leuk. Op Oudjaarsavond, maar ook op andere dagen van het jaar. In kerstpakket 30 seconds zit het grappige, snelle spel 30 seconds, en in kerstpakket Vrolijke en actieve Oudejaarsavond zit een compleet dartbord met pijltjes. En champagneglazen, photo props en heel veel lekkers.