Luxe Kerst­pakketten

Luxe kerstpakketten bestellen van Puurgeschenk

Ben jij opzoek naar luxe kerstpakketten voor je personeel of zakelijke relaties? Dan ben je bij Puurgeschenk.nl aan het juiste adres. Bij ons vind je een groot assortiment, waarbij een uniek en gevarieerd aanbod centraal staat. Of je nou op zoek bent naar een kerstpakket voor een sportieve relatie, of een avontuurlijke relatie, Puurgeschenk heeft de pakketten waar jij naar op zoek bent.

De meest exclusieve kerstpakketten

Inmiddels is een jaar met hopelijk veel positieve wendingen weer voorbij gevlogen. Samen met je personeel en/of zakelijke relaties hebben jullie veel samengewerkt en stappen gezet. Om waardering richting deze personen te tonen, hebben wij de meest exclusieve kerstpakketten voor je op een rijtje gezet. Een exclusief kerstpakket zal jouw relatie of werknemer doen glunderen. Bekijk hier de exclusieve kerstpakketten met waarderende teksten.

Luxe kerstpakketten vol verwennerij

Wij hebben meerdere pakketten vol verwennerij. Dit kan bestaan uit allerlei fijne items, denk daarbij aan een heerlijke fles bubbels, lekkere hapjes en toffe accessoires. Zit het juiste luxe kerstpakket of product er niet tussen? Dan kun je het kerstpakket ook zelf samenstellen en afstemmen op de ontvangende personen.

Luxe kerstpakket met vuurschaal

Rondom kerst staat romantiek en gezelligheid centraal. Om ervoor te zorgen dat jouw personeel en/of zakelijke relaties warm en knus de kerstdagen doorkomen is het kerstpakket met vuurschaal een heel geschikt kerstgeschenk. Het pakket is voorzien van onder andere een heerlijk pakket voor warme chocolademelk met slagroom en een vuurschaal. Op deze manier kunnen jouw relaties met familie en vrienden bij een warm, knapperend vuurtje zitten en heerlijk ontspannen tijdens de koude wintermaanden.

Luxe kerstpakket voor vrouwen en mannen

Ook kan er in de pakketten onderscheid gemaakt worden tussen kerstpakketten voor mannen en vrouwen. Een luxe kerstpakket voor vrouwen kan bestaan uit een pakket vol met heerlijke Rituals artikelen, of een uitgebreid pakket met cosy items zoals Cosy Lantaarn. Speciaal voor mannen bestaan de barbecuepakketten, of de pakketten met nieuwe gadgets. Daarnaast is er voor de mannen ook een speciaal Rituals pakket, met een heerlijk mannelijke geur.

Zelf kerstpakket samenstellen

Bij Puurgeschenk zijn de mogelijkheden eindeloos. Puurgeschenk biedt een aanbod met verschillende pakketten, maar daarnaast is het ook mogelijk om zelf een luxe pakket samen te stellen, of een pakket te wijzigen naar jouw wensen. Ontdek je een kerstpakket die je net even anders in wilt vullen, dan is dat mogelijk bij ons. Op die manier kan jouw kerstgeschenk voor je werknemers en zakelijke relaties nóg exclusiever en persoonlijker gemaakt worden.