Over Puurgeschenk

Wij maken jouw werknemers graag blij met een écht leuk kerstpakket!

Bij Puurgeschenk werken we met originele, op maat gemaakte pakketten, want wij denken dat standaard pakketten meestal voor niemand echt passend zijn. En dat is jammer, toch?

Je werknemers werken immers het hele jaar hard. Ze helpen je om jouw bedrijf te laten groeien, om je klanten van dienst te zijn en om je naam hoog te houden. Die inzet verdient wel een extraatje, toch?

Toevoegen van eigen producten

Wil je je medewerkers verrassen met een persoonlijk product? Bijvoorbeeld een fles wijn met het bedrijfslogo, of een mooi persoonlijk etiket, een kaart, tegoedbon of een mooie ingelijste teamfoto? Dat kan! Je kunt je pakket aanpassen aan je eigen wensen en zo het perfecte pakket voor je medewerkers samenstellen.

Altijd kwaliteit en van a tot z geregeld

Wij geloven in kwaliteit en in producten waar je wat aan hebt. Veel ‘gewone’ kerstpakketten zitten vol met producten waar de ontvangers niet zoveel mee kunnen: die ze niet lekker vinden, of gewoon nooit gebruiken. Daarom werken wij alleen met kwaliteitsproducten en zoveel mogelijk met spullen die zijn afgestemd op de doelgroep. Want eerlijk is eerlijk: de receptionistes in jouw bedrijf hebben misschien wel behoefte aan een ander pakket dan de timmermannen of de salesmanagers, toch?

En als jij je bestelling eenmaal gedaan hebt, dan kun je het loslaten. Als je wilt, regelen wij alles: van het samenstellen en het inpakken, tot het bezorgen op locatie. Zorgeloos en stressloos!

Wil je weten hoe ons proces in z’n werk gaat? We zijn door Omrop Fryslân uitgelicht met een artikel en video die een kijkje in de keuken geeft.

Inspiratie nodig?

Heb je geen idee wat voor kerstpakket je dit jaar wilt geven? Wij gelukkig wel. Doordat we talloze beurzen bezoeken, weten we wat er in de markt speelt en hebben we een hoofd vol creatieve en verrassende ideeën. Je mag, op afspraak, altijd een kijkje komen nemen in onze showroom voor de broodnodige inspiratie. Of je geeft ons de vrije hand. Dan vragen we je het hemd van het lijf en op basis van jouw antwoorden stellen we dan het perfecte kerstpakket samen voor je medewerkers!

Veel succes met het maken van je keuze! En als je hulp, advies of een creatief idee nodig hebt, dan staan we voor je klaar. Met raad en daad.

Monique Klaver & Dirkje Jansma