Kerst­pakketten voor Vrouwen

Echte vrouwen-kerstpakketten. Voor vrouwen die houden van mooie spullen, van handgemaakt, eigentijds en natuurlijk. Voor fitte en vitale vrouwen, die graag sporten, gezond eten en optimaal genieten van een dagje sauna, de yogaklas of de mindfulnesscursus. En natuurlijk voor vrouwen die hun mannetje staan. Altijd. Stoer en onverzettelijk. Jij zorgt ervoor dat ze deze kerst het perfecte kerstgeschenk krijgen.

Kerstpakketten voor vrouwen die houden van mooi, verfijnd, chique en feestelijk
Sommige vrouwen hebben een neus voor perfectie. Voor detail, voor luxe afwerking en voor een verfijnde, chique uitstraling. Kerstpakket Bruisend het nieuwe jaar in past perfect bij deze vrouwen. Ook kerstpakket Wat zijn we blij met jou kunnen zij zeker waarderen. De strakke zwart-gouden verpakkingen, met een feestelijk design en inspirerende wensen, komen tegemoet aan hun natuurlijke gevoel voor stijl en elegantie.

Kerstpakketten voor fitte en vitale vrouwen
Je kent ze vast: de vrouwen die lekker in hun vel zitten, die sporten, gezond eten en mindful door het leven gaan. Voor die vrouwen hebben we de Vitality-lijn: kerstpakket Super Smoothies bijvoorbeeld, zit boordevol met natuurlijke en gezonde producten, in frisse verpakkingen.

Kerstpakketten voor vrouwen die graag op culinaire ontdekkingsreis gaan
Gezellig kokkerellen met familie of vrienden, deze vrouwen zetten verrassende en lekkere maaltijden op tafel. Experimenteren met verschillende smaken en gerechten, met kerstpakket Tapas en Pincho’s krijgt hun creatieve hobbykok-brein zeker een boost. Dat krijgt het overigens ook met kerstpakket Italiaans feestje. Of, als je echt een bijzonder geschenk wil geven, dan kies je voor kerstpakket Airfryer! Met een van deze kerstgeschenken wordt het puur genieten voor culinaire ontdekkingsreizigers!

Kerstpakketten voor vrouwen die hun mannetje staan
Vrouwen die graag hun eigen pad lopen, worden blij van kerstpakket Na gedane arbeid. Het herinnert ze eraan dat zij hun eigen koers bepalen. Dat ze zelf aan het roer staan en de keuzes maken die bij ze passen. Deze vrouwen voelen zich wellicht ook aangetrokken tot de stoere Western-look van kerstpakket Pub Quiz. Geïnspireerd op leren boots, goed zittende jeans en een berenvel voor de open haard. Past prima bij deze moderne cowgirls.