Kerst­pakketten voor Mannen

Echte mannen-kerstpakketten. Geen genderneutrale, voor ieder wat wils-pakketten, maar kerstgeschenken die voldoen aan de behoefte van mannen. Voor stoere mannen, sportieve mannen, mannen die met hun handen werken en mannen die eigenlijk kok wilden worden. Het wordt een top-kerst voor ze.

Kerstpakketten voor stoere mannen

Stoere mannen die houden van actie en avontuur, van reizen en spontane plannen, die kunnen kerstpakket Stoere trolley zeker waarderen. En anders vallen ze als een blok voor kerstpakket Rugzak & led-lamp, want dat past prima bij hun stoere levenshouding en hun behoefte aan actie. Voor de reizigers onder ons is kerstpakket Hardcase trolley een goed idee. Kan ‘ie weer naar hartenlust zijn koffers pakken.

Kerstpakketten voor sportieve mannen

Van die mannen die graag naar de sportschool gaan, die voetballen, mountainbiken, boksen, hardlopen of zwemmen. Die mannen kun je eigenlijk maar één pakket geven: kerstpakket Actiecamera met WiFi. Hoewel, we moeten zeggen dat kerstpakket Weekendtas met gezonde inhoud het ook goed zal doen bij de categorie sportievelingen. En anders kun je absoluut aankomen met kerstpakket Rondje om de wereld.

Kerstpakketten voor mannen die met hun handen werken

Voor deze mannen, die goed zijn in creëren, in dingen vanuit het niets opbouwen, in de handjes laten wapperen, hebben we pakketten die zelfs qua lay-out helemaal op ze zijn afgestemd. Wij raden voor deze mannen bijvoorbeeld kerstpakket Na gedane arbeid aan. Of, ook heel geschikt voor de scheppende man, kerstpakket Vuurschaal. Kan ‘ie lekker een vuurtje stoken.

Kerstpakketten voor mannen die kok wilden worden

De mannen die eigenlijk kok wilden worden, maak je blij met een culinair verrassingspakket. Kunnen ze fijn experimenteren en variëren met smaken en producten. Urenlang in de keuken staan en familie en vrienden verrassen met een smaakvolle maaltijd of een flinke schaal lekker-bij-de-borrel-hapjes. Kies bijvoorbeeld kerstpakket Koken voor kerels of kerstpakket Tapa’s en pincho’s. Echt, worden de mannen gelukkig van.