Kerstpakket met Wijn, altijd fijn – ook alcoholvrije wijn

Gezellig met de hele familie eten, of uitgebreid borrelen met je vrienden. Tijdens de feestdagen heb je er eindelijk weer eens de tijd voor! Een kerstpakket met wijn is daarom een goede keuze. Wij hebben een uitgebreid assortiment kerstpakketten met wijn, en de allerfijnste pakketten hebben we hier voor je op een rij gezet:

Kerstpakketten voor wijnliefhebbers & lekkerbekken

Voor hobbykoks en lekkere eters zijn dit de ultieme pakketten. Met dit kerstgeschenk pak je pas echt uit: verschillende producten, uit alle windstreken. Puur genieten. En natuurlijk zit er in deze pakketten een goede fles wijn. Zoals de soepele rode wijn in kerstpakket Italiano of in kerstpakket Gezellig samenzijn.

Chique Pakketten met wijn en Stijl 

Stijlvol, chique en luxe. In deze categorie hebben we ook weer een ruime keuze. Prachtige zwart/wit/gouden verpakkingen, al of niet met mooie spreuken en wensen. Heel feestelijk! En dat geldt ook voor de wijnen in deze pakketten. Flessen met een stijlvol etiket, gevuld met heerlijk smakende wijnen. Jammer dat er maar één fles pittige en zwoele rode wijn zit in kerstpakket Je bent goud waard. En helaas, ook in kerstpakket Lekker stijlvol zit maar één fles, maar wel een om tot de laatste druppel van te genieten!

Winterpakketten met wijn 

Tintelende winterkou, vroeg donker, kaarsjes, gezelligheid, knapperend haardvuur en het liefst een pak sneeuw; zo zou de winter moeten zijn, toch? De winterpakketten zijn samengesteld met dat heerlijke, romantische winteridee in gedachten. Dat zie je bijvoorbeeld terug in kerstpakket Rugzak & led-lamp, waar we een hartverwarmende glühwein in hebben opgenomen.

Alcoholvrije bubbels en andere dranken

Niet iedereen wordt blij van wijn of een fles bubbels mét alcohol. Dus hebben wij ook meerdere kerstpakketten met alcoholvrije bubbels en andere dranken. In kerstpakket Retro speaker bluetooth zit bijvoorbeeld een sprankelende druivensap, zonder alcohol. In kerstpakket Mooi ontwerp, zit een frisse, koolzuurhoudende appelsap en in kerstpakket weekendtas met gezonde inhoud vind je weer een hele andere alcoholvrije drank: vitaminewater met muntsmaak.