Kerstpakket met Bier, gegarandeerd plezier

Kerstpakketten met bier hebben we ieder jaar in verschillende varianten. Een biertje doet het namelijk goed bij allerlei gelegenheden. Om voor jou de keuze makkelijker te maken, hebben we onze ultieme toppers op een rij gezet: de bier-kerstpakketten die zeker in de smaak vallen.

Kerstpakketten met bier voor een actieve oudejaarsavond

We beginnen met kerstpakket Vrolijke en actieve oudejaarsavond. De inhoud van dit pakket brengt iedereen in beweging, omdat het uitnodigt tot het maken van hilarische (familie)foto’s. Je vindt in dit pakket een 1,5 liter magnum fles Heineken. Ook leuk voor activiteiten met familie of vrienden, is kerstpakket Dartspel. Hierin zitten drie flesjes Jupiler en natuurlijk een dartbord met pijltjes, zodat je wat te doen hebt tijdens het drinken van je biertje.

Stoere kerstpakketten met bier

Kerstpakket Stoere trolley is voor de reizigers onder ons een perfect pakket. Een hardcase trolley die de geschikte afmetingen heeft om als handbagage in het vliegtuig mee te mogen én twee stevige La trappe biertjes van 7% maken dit tot een stoer pakket. Als je geïnteresseerd bent in stoere pakketten, dan kun je overigens ook kiezen voor kerstpakket Western. Uiteraard in western-stijl, met twee flesjes Swinckels. Da’s weer eens wat anders dan een standaard biertje.

Bio-kerstpakket met bier

En wie gaat voor gezond leven en bewust eten, die wordt gelukkig van ons kerstpakket Airfryer. Natuurlijk vind je hierin een airfryer (en dat is een heel mooi, blijvend kerstgeschenk!), maar ook twee bio-biertjes. Lekker en toch bewust.