Kerstpakket ideeën nodig? Hier vind je ze!

Het is ieder jaar weer een hele zoektocht naar hét perfecte kerstpakket. Gelukkig vind je hier genoeg goede ideeën! En om de keuze makkelijker te maken, hebben we een paar tips voor je zodat je sneller vindt wat je zoekt.

Heb je al een idee voor het thema van je kerstpakket?

We raden je aan om eerst te bedenken welk thema je kiest, want dat beperkt de keuze al behoorlijk. Misschien hebben jullie dit jaar nieuwe vestigingen geopend, en kies je daarom voor het thema ‘reizen’. Of je kiest het stoere outdoor-thema, omdat dat past bij het type bedrijf dat je hebt.

Ook de thema’s Vitality, Fire & Frost, Western en Natural story zijn absolute aanraders. Het is maar net welke boodschap jij deze kerst wilt overbrengen.

Ideeën voor kerstpakketten met thema vitality 

Lekkere, gezonde producten in fris uitziende verpakkingen. Want gezond leven, je goed voelen, tijd voor jezelf, balans, sporten en ontspannen; het is helemaal van deze tijd. Kerstpakket Weekendtas met gezonde inhoud past daar helemaal bij. Als werkgever heb je er ook baat bij dat je werknemers lekker in hun vel zitten en ontspannen door het leven gaan. En je relaties, die gun je ook het allerbeste. Daarom is kerstpakket Bewust leven ook een absolute aanrader!

Fire & frost, lekker winters en gezellig!

Pakketten met het winterse thema Fire & frost doen het altijd goed. Gezelligheid, lange winternachten, sneeuw, knapperende haardvuren en samenzijn met familie en vrienden, daar loopt iedereen voor warm. En daar passen onze pakketten Rugzak & ledlamp en Wintermoments heel erg goed bij.

Western, stoere en robuuste pakketten

Ga je voor stoere pakketten, geïnspireerd op de western-look en saloon-snacks? Dan heb je de keuze uit een aantal originele kerstgeschenken! Bekijk bijvoorbeeld kerstpakket Western, een pakket dat echt anders dan anders is. Of kerstpakket Vuurschaal, ook een van onze favorieten!

Pakketten om Bruisend het nieuwe jaar in te gaan

Wie feestelijk en bruisend het nieuwe jaar in wil gaan, wordt zeker vrolijk van onze pakketten met thema 2020. Feestelijke verpakkingen, die bijdragen aan een gezellige oud- en nieuwviering én die ervoor zorgen dat het hele gezelschap in beweging komt. Laat je bijvoorbeeld inspireren door kerstpakket Vrolijke en actieve oudejaarsavond, of door kerstpakket Bruisend het nieuwe jaar in. Geef je graag een blijvend cadeau? Dan raden we kerstpakket Hardcase trolley aan.