Kerstpakket bestellen

Een kerstpakket bestellen, of een heleboel kerstpakketten bestellen; je regelt het hier in een handomdraai. Voor ieder bedrijf hebben wij een passend pakket. Mooie, kleine pakketjes van € 18,50 tot grote, luxe en zeer uitgebreide pakketten van € 125. En alles er tussenin.

Snel en makkelijk kerstpakketten bestellen

Bekijk onze kerstpakketten, kies je favoriet en voeg die toe aan je winkelwagen. De rest wijst zich vanzelf. Zo eenvoudig en snel is bestellen bij ons.

Kerstpakket personaliseren

Wil je gepersonaliseerde kerstpakketten bestellen? Dat kan natuurlijk. In dat geval kies je een van onze pakketten en laat je ons weten wat je wilt personaliseren. Denk hierbij aan je bedrijfslogo op een trolley, een persoonlijke boodschap in onze ‘message in a bottle’, of een kaartje dat aan ieder pakket toegevoegd moet worden. En: geen wens is ons te gek, dus ook jouw idee maken we graag mogelijk!

Je kunt ons bereiken via 088 – 58 000 85 (WhatsApp mag ook) of via info@puurgeschenk.nl. En anders ga je naar onze contactpagina en dan vul je daar het contactformulier in. Kan ook.

Pakketten op maat bestellen

Heb je geen idee welk pakket je moet kiezen, of vind je het niet leuk om een standaard pakket te geven? Dan kun je een op maat samengesteld pakket kiezen! Jij geeft je voorkeuren door en wij gaan voor je aan de slag om het kerstpakket te maken dat past bij jouw wensen.