Hét Kerstpakket van 2022

Het kerstpakket van 2022 kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan thema’s. We hebben dit jaar luxe kerstpakketten met strak ontworpen verpakkingen, stijlvolle fotografie en sprankelende kleuren. We hebben pakketten met een stoere look, en pakketten voor liefhebbers van de winter. Maar ook kerstgeschenken voor onze sportieve medemens, fanatieke reizigers en enthousiaste foodies hebben we in ons assortiment.

Winterse Kerstpakketten 2022

Een kerstpakket met het thema Actief genieten, zoals kerstpakket Familiediner is een winterpakket ten top. Chocolademelk, glühwein, soep, noten, popcorn en bonbons: dat gaat er wel in na een stevige winterwandeling met de hele familie. Ook in de vormgeving is rekening gehouden met het wintergevoel. Op alle verpakkingen zie je actief winterplezier (wandelen in de sneeuw, schaatsen, sneeuwpoppen maken), veel sneeuw en kerstbomen, voorzien van activerende boodschappen als ‘dare to jump’, ‘enjoy a good walk’ en ‘life is beautiful’.

Fire & Frost is ons andere winterthema en deze pakketten zijn qua verpakking meer geïnspireerd op het Scandinavische leven. Op het Deense Hygge (gezelligheid) en het Zweedse Lagom (in balans leven). Zeker in kerstpakket Rugzak & led-lamp zie je dat duidelijk terug. Afbeeldingen van rendieren, haardhout en besneeuwde dennenbomen sieren de verpakkingen. Met de inhoud kun je alle kanten op: marshmallows, pretzels, koekjes en appeltaart, maar ook Zweedse broodjes, stevige erwtensoep en rookworst.

Gezonde Kerstpakketten 2022

Een Vitality-pakket of een pakket met het thema Inspired by Origin valt zeker in de smaak bij mensen die bewust leven, gezond eten en graag bijdragen aan duurzaamheid. Kerstpakket Super smoothies is daarom een aanrader voor, hoe kan het ook anders, liefhebbers van smoothies en gezond eten in het algemeen. Kerstpakket Bewust leven past goed bij mensen die graag biologisch eten en hun CO2-voetafdruk zo klein mogelijk houden.

Culinaire Kerstpakketten 2022

Voor hobbykoks, keukenprinsen en -prinsessen en culinaire ontdekkingsreizigers hebben we meerdere opties: kerstpakket Italiano is uitermate geschikt voor iedereen die houdt van de Italiaanse keuken. Wie liever culinair experimenteert met eten en drinken uit alle windstreken, wordt blij van kerstpakket Etagère en met kerstpakket Winter moments maak je alle liefhebbers van Heel Holland Bakt gelukkig: het pakket nodigt uit om de keuken in te gaan en een heerlijke taart of cake te maken.

Stoere Kerstpakketten 2022

Het hangt er een beetje vanaf wat je precies stoer vindt, maar je zou kerstpakket Actiecamera met WiFi kunnen proberen. Past heel goed bij hen die graag bergen beklimmen, zeilen, mountainbiken of andere stoere hobby’s hebben. En anders ga je voor kerstpakket Vuurschaal, dat vooral stoer is door de vormgeving van de verpakkingen. Voor echte mannen, zouden we bijna zeggen. En uiteraard ook vrouwen die hun mannetje staan.