Let op: Wij vieren vakantie van 21 juli t/m 16 augustus 2021. Bestellingen in deze periode worden uitgeleverd nadat we terug zijn, en kunnen dus een langere levertijd hebben.

Een eigen tekst of kaart bijvoegen bij uw pakketten

Bij steeds meer pakketten voegen we extra mogelijkheden toe voor u als klant, bijvoorbeeld voor het toevoegen van een eigen tekst of kaart. In deze gevallen ziet u een invoerveld op de pakketpagina voor het bijvoegen van een bestand. Voor een eigen tekst of kaart accepteren we alleen PDF-documenten. Dit is omwille van de veiligheid en de consistentie van dit bestandsformaat.

Heeft u een ander bestand met uw tekst of kaart, zoals een Word-document, een JPG-afbeelding of een Powerpoint-presentatie? Dan kunt u deze eenvoudig omzetten naar een PDF-document voordat u deze toevoegt aan uw bestelling. Hiervoor bestaan vele gratis online omzetters, zoals:

  • SmallPDF
  • 2PDF (kies voor “Documenten naar PDF” of “JPG naar PDF” voor afbeeldingen)

Tik op één van de links hierboven, voeg uw bestand toe, kies voor converteren/omzetten en download dan de gecreëerde PDF. Controleer of deze er naar wens uitziet door het PDF-document te openen. Is het naar wens, dan kunt u het gemaakte PDF-document toevoegen op pakketpagina’s die deze optie bieden.

Ziet u geen invoerveld voor een eigen tekst of kaart? Dan kunt u uw boodschap of ontwerp per e-mail naar ons verzenden wanneer u uw bestelling heeft geplaatst.