Een eigen tekst of kaart bijvoegen bij uw pakketten

Bij steeds meer pakketten voegen we extra mogelijkheden toe voor u als klant, bijvoorbeeld voor het toevoegen van een eigen tekst of kaart. In deze gevallen ziet u een invoerveld op de pakketpagina voor het bijvoegen van een bestand. Voor een eigen tekst of kaart accepteren we alleen PDF-documenten. Dit is omwille van de veiligheid en de consistentie van dit bestandsformaat.

Heeft u een ander bestand met uw tekst of kaart, zoals een Word-document, een JPG-afbeelding of een Powerpoint-presentatie? Dan kunt u deze eenvoudig omzetten naar een PDF-document voordat u deze toevoegt aan uw bestelling. Hiervoor bestaan vele gratis online omzetters, zoals:

  • SmallPDF
  • 2PDF (kies voor “Documenten naar PDF” of “JPG naar PDF” voor afbeeldingen)

Tik op één van de links hierboven, voeg uw bestand toe, kies voor converteren/omzetten en download dan de gecreëerde PDF. Controleer of deze er naar wens uitziet door het PDF-document te openen. Is het naar wens, dan kunt u het gemaakte PDF-document toevoegen op pakketpagina’s die deze optie bieden.

Ziet u geen invoerveld voor een eigen tekst of kaart? Dan kunt u uw boodschap of ontwerp per e-mail naar ons verzenden wanneer u uw bestelling heeft geplaatst.