Een Rituals gift set: het ultieme kerstpakket om je relaties in de watten te leggen

Monique
Monique

Heb je al een keuze gemaakt voor het kerstpakket van dit jaar? Zo niet, kijk dan eens bij onze uitgebreide collectie rituals pakketten! Deze gift sets zijn pure verwennerij en dragen bij aan ontspannen feestdagen. Je kunt ze nog extra aantrekkelijk maken door er een heerlijk zachte fleecebadjas van Zest aan toe te voegen, warme wintersokken van SOXS of een aaibaar plaid, voor knusse winteravonden op de bank.

Behalve de ontspannende inhoud, zijn er nog meer redenen om te kiezen voor een kerstpakket van Rituals. Wat dacht je van de prachtige vormgeving? Rituals producten zijn altijd mooi vormgegeven en hebben een luxe uitstraling. De Ritual of Ayurveda bijvoorbeeld, is uitgevoerd in passievol rood en dat is natuurlijk ook een kleur die heel goed past bij Kerst. Net als de chique donkergroene Ritual of Jing. En verder zijn er prachtige goud-gele Rituals sets, statige grijze, liefdevolle roze en luxe blauwe. Er is dus altijd wel een kleur te vinden die past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

 

Producten voor persoonlijke verzorging: iedereen gebruikt ze
Wat ook zo fijn is aan een Rituals kerstpakket, is dat je zeker weet dat de producten gebruikt worden. Bij de pakketten vol lekkernijen hoop je dat het in de smaak valt, maar bij een Rituals set hoef je daaraan niet aan te twijfelen. Iedereen gebruikt producten voor persoonlijke verzorging, en niemand zegt toch ‘nee’ tegen een luxe en lekker ruikend product?

 

Home sets met geurstokjes en kaarsen
En wat lekker ruiken betreft: je kunt er ook voor kiezen om een ‘Home set’ te geven. De Classic Home Set of Sakura bijvoorbeeld, met geursticks en een geurkaars, of de Private Collection Candle Set, met drie heerlijke geurkaarsen. Spreekt het je allemaal aan? Dan is de combinatieset iets voor jou. In de Ritual of Hammam zitten geurstokjes en een geurkaars, én body cream en shower gel.

 

Rituals is duurzaam en maatschappelijk verantwoord
Een laatste argument om voor Rituals te kiezen, is wat ons betreft een heel belangrijk argument. Rituals maakt namelijk serieus werk van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun CO2-uitstoot te verminderen, ze hebben aandacht en zorg voor hun werknemers en ze steunen volop goede doelen. En al die zaken steun jij dus ook als je een kerstpakket van Rituals aanschaft!