Een BBQ kerstpakket voor een gezellige winterbarbecue

Monique
Monique

De tijd dat we alleen in de zomer barbecueden ligt achter ons. De gezellige winterbarbecue wordt de laatste jaren steeds populairder en dat maakt een kerspakket met barbecue dan ook tot een gewild kerstpakket.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor het BBQ kerstpakket, die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: het zijn stoere pakketten die een knusse winterbarbecue mogelijk maken. Gezellig! De decembermaand is immers een maand van samenzijn. Van aandacht voor vrienden en familie en samen een goede maaltijd delen. Het leuke van de BBQ pakketten is overigens dat je er heel lang plezier van hebt. Want ook komende zomer kun je de BBQ weer van stal halen en gerust weer je vrienden en familie uitnodigen!

Een kerstpakket met BBQ

We beginnen onze tips voor jou met het Kerstpakket BBQ Grill King. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een perfect pakket voor liefhebbers van een goed stuk vlees. Hoewel je op de barbecue ook heerlijk vis kunt bereiden, gegrilde groenten en vleesvervangers. Dus eigenlijk is dit pakket fijn voor iedereen die graag lekker grilt en bakt.

Een variant van dit pakket is Kerstpakket Wood BBQ. Stoer vormgegeven, natuurlijk met een barbecue, plus alles wat je verder nodig hebt. Als je deze kerst echt wilt uitpakken, ga je voor Kerstpakket Winterbarbecue. Hierin zit ook een receptenboek, dus dat is fijn voor alle hobby-koks die wel eens iets nieuws willen uitproberen.

Varianten op het BBQ kerstpakket


Een hele leuke variant op het kerstpakket met BBQ is het Kerstpakket Pizzasteen. Zelf pizza’s maken is net zo leuk als barbecueën en de pizzasteen die in dit pakket zit, kun je in de oven doen, of op je BBQ leggen. Zo kun je een barbecue dus ook prima combineren met pizza’s bakken!

Is het echt heel slecht weer en kan de winterbarbecue niet doorgaan? Dan kan Kerstpakket Fondue Deluxe uitkomst bieden. Net als bij een barbecue is men bij een fondue ook lekker bezig en het leent zich uitstekend om samen met vrienden of familie te doen. Voordeel is dat je niet afhankelijk bent van het weer!