Duurzame kerst­pakketten en relatiegeschenken

Duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken

 

Duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken bij Puurgeschenk

Bij Puurgeschenk.nl schenken we aandacht aan de aarde. Wij staan voor eerlijke en duurzame producten in onze pakketten en relatiegeschenken. Als bedrijf kun je daar ook aan bijdragen door een duurzaam kerstpakket of relatiegeschenk aan te schaffen voor collega’s of zakelijke relaties. Zie bijvoorbeeld ons Kerstpakket Love. Not Waste

Kerstpakket Love. Not Waste

Duurzame kerstpakketten van Puurgeschenk

Veel bedrijven gaan al op verschillende manieren mee in het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Een leuke, aanvullende manier is om jaarlijks een duurzaam kerstpakket aan het personeel te geven. Onze duurzame kerstgeschenken bevatten gerecyclede, biologische, green en eerlijk verkregen producten.

Duurzame relatiegeschenken gedurende het hele jaar

Puurgeschenk.nl heeft niet alleen duurzame kerstpakketten, maar levert ook duurzame relatiegeschenken. Een duurzaam relatiegeschenk is bij Puurgeschenk het gehele jaar beschikbaar. Verras jouw zakelijke relaties met een attent, duurzaam en daardoor uniek relatiegeschenk.

Duurzaam kerstpakket idee

Heb je nog geen inspiratie in wat je wil geven aan je werknemers als waardering voor kerst? Kijk gerust rond op Puurgeschenk.nl. Er is een duurzaam kerstpakket voor zowel mannen als vrouwen. Zo zijn er sportieve duurzame kerstpakketten voor de actieve relaties, maar ook pakketten die meer gericht zijn op ontspanning. Daarnaast bestaat het assortiment duurzame kerstpakketten uit een pakket waarbij energiebesparing centraal staat. Met dit ruime aanbod duurzame kerstgeschenken maak je jouw werknemers geheid blij én draag je ook nog bij aan een stukje duurzaamheid.

Een kerstpakket duurzaam en energieneutraal

Energieneutrale kerstpakketten zijn gericht op het besparen van energie en duurzaamheid. Met deze pakketten kan de verwarming een paar graden lager in huis, want het bevat producten zoals plaids of wollen sokken. Je collega’s, werknemers of zakelijke relaties waarderen met een kerstpakket is leuk, maar met een energiebesparend pakket verras je hen op een unieke en attente manier.

Waarom een duurzaam kerstpakket?

Een duurzaam kerstpakket voor je personeel draagt bij aan de natuur. Klimaatverandering is orde van de dag. Als we samenwerken aan het verbeteren van het klimaat kunnen we langer genieten van de aarde en gaan we klimaatrampen tegen. Door een kerstpakket van Puurgeschenk.nl aan te schaffen, kunnen we als ondernemers elkaar en de natuur helpen.

Vragen over onze duurzame kerstpakketten

Heb je vragen over een bepaald kerstpakket, een bepaald product, of heb je andere vragen, laat het ons dan weten, wij helpen je graag. Bel 088 58 000 85 of mail ons.