Zomerpakketten

Zuinig zijn op je medewerkers. Geef ze een verrassend zomerpakket. Puur omdat ze zo gewaardeerd worden. Een beetje extra aandacht geeft een speciaal gevoel.

Onze zomerpakketten zijn anders dan anders. Ze zijn uniek en kunnen ook nog op maat gemaakt worden. Een product extra laten toevoegen, is voor ons geen probleem, ook niet wanneer je deze zelf wilt aanleveren. Niets is ons te gek.

Personaliseren kan door contact met ons op te nemen, of doe een aanvraag voor maatwerk.

31 resultaten

Zomerpakketten bestellen bij Puurgeschenk

Zomerpakketten bestellen

Puurgeschenk heeft ook dit jaar weer originele, vrolijke zomerpakketten. De leukste zomerpakketten voor je personeel, klanten of andere zakelijke relaties. Onze zomerpakketten variëren en daarnaast kun je producten wijzigen naar wens. Wil jij mensen verrassen met een leuk en gezellig zomerpakket deze zomer? Bekijk hieronder hoe je eenvoudig zomerpakketten kan samenstellen en bestellen.

Originele zomerpakketten voor je personeel

Je personeel verrassen tijdens de zomer met een zomerpakket? Deze kleine waardering naar je personeel zal zich uitbetalen.Gewaardeerde werknemers zijn gelukkige werknemers en dit zul je terugzien in hun werk. Je wilt dat je werknemers elke dag met een lach naar hun werk gaan. Een leuk zomerpakket voor je personeel vol leuke zomerse gadgets zal een lach op hun gezicht toveren. De gadgets in de zomerpakketten variëren van rugzakken toten van beach tennis tot barbecues. Voor elk wat wils.

Relatiegeschenk zomer

Niet alleen je personeel zal verrast zijn, maar ook je (zakelijke) relaties zullen een lach op hun gezicht krijgen wanneer ze een zomerpakket ontvangen. Om een goede relatie te behouden is het belangrijk zo nu en dan te investeren in de relatie. Een zomers relatiegeschenk sturen, zal de samenwerking kunnen bevorderen. Wij kunnen je het beste advies geven over welke pakketten geschikt zijn, mocht je hier niet uitkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om de producten in de zomerpakketten te wijzigen en het zo naar ieders wens aan te passen.

Zomerpakket samenstellen

Het is mogelijk om de zomerpakketten die online staan, net iets anders te maken en een aantal producten te wijzigen of toe te voegen naar keuze. Een zomerpakket samenstellen was nog nooit zo leuk, want op deze manier maak je het zomerpakket op maat voor jouw werknemers of relaties. Een wijziging kun je heel eenvoudig telefonisch doorgeven of via de mail tijdens de bestelling.

Zomerpakket voor je personeel door de brievenbus

De zomer in je brievenbus. Stuur je medewerkers een brievenbus pakket gevuld met zomerse artikelen. Dit brievenbus zomerpakket kan gevuld zijn met een strandbal, zonnebril, lekkere bounty, een AI (chatGPT) boekje of een puzzelboekje voor de ontspanning tussendoor. Een zomerpakket voor je personeel door de brievenbus zal je medewerkers een prettig en gewaardeerd gevoel geven zo voor de zomervakantie. Een tevreden werknemer zal met plezier naar zijn of haar werk gaan en dit betaalt zich terug in de resultaten.

Zomers pakket voor je personeel op het strand

Wil je je werknemers alvast een beetje in een zomerstemming brengen? Dan heeft Puurgeschenk een aantal hele leuke zomerpakketten met leuke gadgets. Wij hebben een zomerpakket speciaal voor je personeel. Dit zomerpakket bevat een all weather rugtas met stranddoek en een boekje met leuke uitjes in Nederland. Daarnaast hebben we ook een zomerpakket sunset voor op de beach met biertjes, een all weather rugzak, een tennisset en een handdoek. Werknemers zijn ready voor de vakantie.

Zomerpakket met een bbq

Voor de mannelijke en vrouwelijke barbecuers hebben we ook een heel stoer geschenk. Namelijk een zomerpakket met barbecue en briketten. Een heerlijk zomerpakket om lekker in de warme zomeravonden van te genieten. . Uiteraard zitten er ook heerlijke biertjes in, dit maakt het kokkerellen nog aangenamer.

Een vuurkorf of vuurschaal als relatiegeschenk

Naast onze stoere bbq-ball hebben we ook deze twee fantastische zomeritems, de vuurkorf en de vuurschaal. Het zomerpakket met deze leuke vuurkorf zal sfeervolle avonden brengen aan de ontvanger. In dit vuurkorf zomerpakket zit de vuurkorf, een heerlijke fles wijn en wat versnaperingen. De ingrediënten voor een heerlijke zomeravond. Daarnaast hebben we het gezellige vuurschaal zomerpakket. Dit zomerpakket bevat een metalen vuurschaal, marshmallows, biertjes, snacks en een tennisset. Ideaal voor een gezellige avond.

Borrelplank als zomergeschenk

Het hele jaar door kan er geborreld worden. Maar wat is er nou lekkerder dan borrelen in de namiddag op een warme zomerdag met collega’s na een lange dag werken. Of ben je van plan een prachtige borrelplank zomerpakket op te sturen naar je zakelijke relaties? Eveneens zullen alle partijen heel blij worden met dit zomergeschenk. Naast twee heerlijke zomerse biertjes zitten er een hoop lekkere versnaperingen in. Genieten maar!

Meer zomerpakket ideeën?

Naast onze zomerpakketten voor personeel en relaties hebben we ook de mogelijkheid om producten toe te voegen of te wijzigen. Zo hebben we een heerlijke giftset van Rituals die aan het zomerpakket kan worden toegevoegd.

Vragen over onze zomerpakketten?

Heb je vragen over een bepaald zomerpakket, een bepaald product, of heb je andere vragen, laat het ons dan weten, wij helpen je graag. Bel 088 58 000 85 of mail ons.