Pakketten wellness & Rituals

Kerstpakketten of zomerpakketten met Rituals! Een mooie Rituals giftset met een hamamdoek, een lekkere fles prosecco of een Rituals giftset met een zachte badjas.

Kies uit de pakketten hieronder of laat ons een uniek pakket voor je samenstellen!

26 resultaten

Onze Wellness en Rituals kerstpakketten en zomerpakketten

Welkom bij Puurgeschenk.nl, de website voor alle soorten zomer- en kerstgeschenken waaronder Rituals kerstpakketten en Rituals zomerpakketten. Bij ons vind je een ruim assortiment aan verzorgingsproducten, geuren en cadeausets om jezelf, collega’s of (zakelijke) relaties te verwennen. Voor iedere persoon staat er wel een geschikt verwenpakket tussen.

Rituals

Rituals is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor de verzorging van lichaam en ziel. De producten zijn gemaakt van natuurlijk ingrediënten en zijn verrijkt met heerlijke geuren. De Rituals kerstpakketten en zomerpakketten staan voor rust en ontspanning. Het geven van een Rituals cadeauset zal een ander rust en ontspanning brengen waarbij de zintuigen centraal staan.

Onze Rituals kerstpakketten en zomerpakketten

Wij bieden uiteenlopende cadeausets van de verschillende Rituals geurlijnen aan in verschillende prijscategorieën. Voor ieder wat wils. Het kleine Rituals kerstpakket of zomerpakket is voorzien van een geurkaars, shower foam, body cream and shower oil in een klein formaat. Daarnaast zijn de medium gift sets voorzien van grotere formaten verzorgingsproducten. De grote Ritual gift sets  bevatten onder andere de heerlijke geurstokjes en body mist.

Kerstcadeau of Zomercadeau Rituals uitbreiden

De Rituals kerstpakketten en zomerpakketten kunnen allemaal worden gepersonaliseerd. Uitbreiden van het kerstpakket of zomerpakket voor het personeel is mogelijk. De luxe badjassen kunnen worden toegevoegd aan het kerstpakket of een luxe plaid. Door deze toevoeging wordt het Rituals kerstpakket of zomerpakket uitgebreid. Dit zal de waardering van collega’s of zakelijke relaties doen vergroten.

Rituals kerstpakketten en zomerpakketten voor vrouwen

De meeste cadeausets die wij aanbieden van Rituals zijn geschikt als kerstpakket of zomerpakket voor vrouwen. De geuren die wij aanbieden op Puurgeschenk.nl zijn uiteenlopend. We hebben zoete, kruidige, frisse en vele andere geuren. Het is persoonsafhankelijk waar iemand van houdt, maar Rituals staat bekend om geuren die rust en well-being stimuleren. Elk Rituals kerstpakket of zomerpakket zal een schot in de roos zijn.

Rituals kerstpakketten of zomerpakketten voor mannen

Naast de kerstpakketten / zomerpakketten voor vrouwen zijn er ook Rituals kerstpakketten/ zomerpakketten voor mannen. De Ritual of Hamman giftset is ideaal voor mannen. Deze frisse, maar stoere Hamman geur geeft een gevoel van rust en ontspanning mee. Daarnaast is er een speciale mannen geurlijn, de Rituals Homme giftset. Deze giftset bevat een showergel, bodylotion en een eau de parfum.

Ultieme ontspanning met het RItuals kerstpakket of zomerpakket

Met onze wellnessproducten van Rituals kun je jezelf of iemand anders een heerlijke ontspanningsmoment cadeau doen. Na een drukke dag even lekker ontspannen in bad of de douche met een douchegel van Rituals of lekker insmeren met een bodylotion. De geuren zorgen voor een gevoel van rust en well-being.