Paaspakketten

Paaspakketten 2023! Een warm geschenk voor iedere medewerker. De lente is in aantocht. Verras je medewerkers met een vrolijk paaspakket en 100% waardering.

18 resultaten

Paaspakketten bestellen bij Puurgeschenk

Paaspakketten bestellen

Puurgeschenk heeft ook dit jaar weer originele paaspakketten. Paaspakketten voor je personeel, klanten of andere zakelijke relaties. Onze paasgeschenken variëren en daarnaast kun je producten wijzigen naar wens. Wil jij mensen verrassen met een leuk en vrolijk paaspakket dit jaar? Bekijk hieronder hoe je eenvoudig paaspakketten kan samenstellen en bestellen.

 

Origineel paasgeschenk

Puurgeschenk heeft een ruim assortiment met originele paaspakketten. We hebben paasgeschenken voor het ontbijt of brunch, met een vers paasbrood of suikerbrood van de warme bakker. Ook hebben we vrolijke pakketten met overheerlijke chocolade paaseitjes. Of wil je toch liever je personeel of zakelijke relaties verrassen met een rijkelijk gevulde paas borrelplank. Dit pakket bevat onder andere bier of wijn met zoute snacks.

Paaspakket zelf samenstellen

Het is mogelijk om de paaspakketten die online staan, te wijzigen en producten naar keuze toe te voegen of te veranderen. Daarnaast is het ook mogelijk brieven of een kaartje toe te voegen aan de paaspakketten. Hierdoor maak je het paasgeschenk persoonlijker voor de ontvanger. Bij Puurgeschenk maken we de grotere paaspakketten maar ook de kleinere paaspakketjes zo veel mogelijk op maat.

 

Paasgeschenken voor je personeel

Je personeel verrassen tijens Pasen met een paaspakket? Deze kleine waardering naar je personeel zal zich uitbetalen.Gewaardeerde werknemers zijn gelukkige werknemers en dit zul je terugzien in hun werk. Je wilt dat je werknemers elke dag met een lach naar hun werk gaan. Een leuk paaspakket voor je personeel vol chocolade zal een lach op hun gezicht toveren. Daarnaast is het ook leuk om voor je personeel te kiezen voor een borrelpakket voor Pasen of een Paasborrel.

 

Relatiegeschenk Pasen

Niet alleen je personeel zal verrast zijn, maar ook je (zakelijke) relaties zullen een lach op hun gezicht krijgen wanneer ze een paaspakket ontvangen. Om een goede relatie te behouden is het belangrijk zo nu en dan te investeren in de relatie. Een paas relatiegeschenk sturen, zal de samenwerking kunnen bevorderen. Wij kunnen je het beste advies geven over welke pakketten geschikt zijn, mocht je hier niet uitkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om de producten in de kerstpakketten te wijzigen en het zo naar ieders wens aan te passen.

Paasgeschenk door de brievenbus

Pasen door de brievenbus. Puurgeschenk heeft ook een heel gezellig en vrolijk pakket dat door de brievenbus kan. Onze brievenbus paasgeschenken zijn een plat paaspakketje met chocolade paaseitjes en een kaart wanneer wenselijk. Dit pakket te versturen naar je werknemers of zakenrelaties, maakt het nog makkelijker, want de ontvanger hoeft immers niet thuis te zijn. Zo blijft een verrassing een verrassing.

 

Zonnige groet in je brievenbus

In de brievenbus een paaspakket ontvangen vol chocola is heerlijk. Maar wat nog leuker is is ons zonnige paaspakket. In dit kerstgeschenk zitten met liefde handgemaakte paasbonbonnetjes, chocolade eitjes en een zakje zonnebloemzaadjes. Deze zaadjes zullen je over een paar maanden dit leuke pakket doen herinneren.

 

Paaspakket ontbijt of brunch bestellen?

Wil je een uitgebreid paaspakket ontbijt weggeven? Dit kan ook, onze ontbijt paaspakketten zijn samengesteld om een compleet paasontbijt of brunch op tafel te zetten. Hiermee verwen je je (zaken) relatie enorm. In dit pakket zit onder andere een vers paasbrood van de warme bakker, croissantjes, boter, vruchtenjam, sinaasappel sap, heel veel heerlijke chocolaatjes en meer. Met dit ontbijtpakket voor Pasen kan het niet misgaan.

Meer paaspakket ideeën?

Naast onze paasgeschenken voor personeel en relaties hebben we ook de mogelijkheid om producten toe te voegen of te wijzigen. Zo hebben we een heerlijke giftset van Rituals die aan het paaspakket kan worden toegevoegd. Ook hebben we de optie om de ‘De Bloemen Explosie’ toe te voegen. De Bloemen Explosie biedt prachtige, bloemrijke één- en meerjarige zadenmengsels voor 15m2 bloemenweide. Dat is een toevoeging om later van te genieten.

Vragen over onze paaspakketten?

Heb je vragen over een bepaald paaspakket, een bepaald product, of heb je andere vragen, laat het ons dan weten, wij helpen je graag. Bel 088 58 000 85 of mail ons.