Kerstpakketten 2024

Ontdek de eerste nieuwe kerstpakketten 2024!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat de eerste nieuwe kerstpakketten nu online beschikbaar zijn. En dit is nog maar het begin! In de komende maand voegen we nog veel meer aan ons assortiment toe.

Hebben jullie speciale wensen? Laat het ons weten! Onze kerstpakketten zijn flexibel, wat betekent dat we wijzigingen kunnen aanbrengen om aan jullie behoeften te voldoen.

Wacht niet te lang met bestellen, vooral als je grotere aantallen nodig hebt.

Wist je dat we ook unieke kerstpakketten op maat samenstellen of personaliseren?

Personaliseer mijn pakketten!

51 resultaten

Kerstpakketten bestellen bij Puurgeschenk

Kerstpakket bestellen

Wil je jouw personeel of zakelijke relaties tijdens de feestdagen verrassen met een origineel kerstpakket? Puurgeschenk biedt een breed aanbod aan verschillende, unieke kerstpakketten. Onze kerstpakketten variëren van boxen met borrelhapjes, tot uitgebreide pakketten met spelletjes. Bestel snel en eenvoudig online de leukste kerstpakketten, zodat je zelf geen werk hebt aan het samenstellen van een pakket.

Originele kerstpakketten bestellen voor je personeel

Kerst voelt voor de meeste mensen als één van de warmste momenten van het jaar. Het is moment dat je samen bent met de mensen waar je om geeft. Het beste doen voor mensen en waardering tonen naar je omgeving, de typische kerstgedachte, staat in deze periode centraal. De appreciatie naar personeel kan in deze periode dus niet ontbreken. Het geven van een kerstpakket is een blijk van waardering voor de werkzaamheden die ze hebben verricht. Bovendien blijkt dat mensen die zich gewaardeerd voelen, gemotiveerder zijn om hard te werken. Naast dat je je personeel dus blij maakt met een kerstgeschenk, heeft het nog een positief side-effect. Met onze unieke kerstpakketten zit je dus altijd goed.

Relatiegeschenk kerst

Naast je personeel, is uiting van waardering naar je zakelijke relaties belangrijk. Ook met zakelijke relaties ben je veel in contact en vaak zijn ze onmisbaar voor je bedrijf. Het geven van een leuk kerstgeschenk aan je relaties tijdens de feestdagen laat zien dat je blij bent met de samenwerking. Het kan gezien worden als investering dat bijdraagt aan het onderhouden van een goede zakelijke band. Bestel één van onze leuke kerstpakketten en verras jouw zakelijke relaties.

Kerstpakket samenstellen

Staat jouw ideale kerstpakket er niet tussen? Dan is het bij ons ook mogelijk om de pakketten iets anders te maken naar jouw wens. Op deze manier kan je een kerstpakket op maat maken voor jouw personeel en zakelijke relaties. Geef ons je voorkeuren, doelgroep en budget door en wij stellen een kerstpakket op maat voor jou samen. Zo heb je toch een uniek kerstpakket, zonder zelf het werk te hoeven doen. Een kerstpakket samenstellen doe je bij Puurgeschenk.

Vuurschaal als kerstgeschenk voor personeel

In de wintermaanden rond kerst is het aardig fris in ons kikkerlandje. Met het kerstpakket inclusief vuurschaal zorg je dat jouw personeel en zakelijke relaties de kerstdagen warm doorkomen. Het kerstpakket met vuurkorf wordt geleverd met hapjes, drankjes en natuurlijk marshmallows. Gezellig met vrienden of familie rondom het vuur het afgelopen jaar bespreken. Knusser kan het bijna niet. Met een kerstpakket met vuurschaal maak je iedereen blij!

Een klein gebaar: kerstpakket door de brievenbus

Waardering zit hem niet perse in een groot geschenk: ook een klein gebaar doet het goed. Daarom bieden wij ook brievenbus kerstpakketten aan. In ons assortiment vind je verschillende brievenbuspakketten, met onder andere borrelsnacks, spelletjes en chocolade. Erg leuk om te ontvangen maar ook om te geven. Bovendien maak je het jezelf ook makkelijk: de brievenbus kerstpakketten zijn eenvoudig naar je personeel te versturen. Verstuur een kerstpakket door de brievenbus en verras iemand toch met iets kleins.

Kerstpakket met een BBQ

Barbecueën met kerst, het is niet geheel gebruikelijk, maar zeker het proberen waard. Zie het als een soort van outdoor gourmetten. Met het kerstpakket met BBQ kan er met de hele familie lekker worden genoten tijdens de kerstdagen. Mocht barbecueën tijdens de winter nou niet helemaal je ding zijn, dan is het kerstpakket met BBQ leuk te gebruiken voor in de zomermaanden. Zo heeft je personeel ook nog in de zomer baad bij het kerstgeschenk!

Kerstpakket met tapas hapjes

Tijdens de feestdagen staan vooral twee dingen centraal, gezelligheid en eten. Veel eten. Het kerstpakket met tapas hapjes komt daarvoor goed van pas. Het tapas kerstpakket bestaat uit luxe hapjes die leuk zijn om samen te delen. Natuurlijk wil het oog ook wat; om het leuk op te dienen is er een speciaal tapas bakje bij geleverd. Met dit kerstpakket hebben je collega’s of zakelijke relaties gegarandeerd een gezellige tapas avond. Genieten maar!

Voor de competitieven: kerstpakket met spel

Liever wat anders aan je personeel of relaties geven dan eten? Dan is het kerstpakket met spel een leuk alternatief. Na het tafelen kan er tijdens het leuke familiespel worden gestreden om de winst. Voor de koukleumen onder ons is dit pakket daarnaast voorzien van warme wollen sokken. Kerstoutfit uit, warme sokken aan en spelen maar! Is jouw personeel echt competitief? Ga dan voor het kerstpakket met spel en wacht de leuke verhalen af.

Kerstpakketten online

Puurgeschenk heeft een hoop originele kerstpakketten voor jouw personeel of zakelijke relaties. De kerstpakketten zijn eenvoudig online te bestellen in grote aantallen. Met een paar drukken op de knop heb jij het leukste kerstpakket binnen om de mensen om je heen te verrassen. Twijfel niet en bestel je kerstpakket online bij Puurgeschenk.

Vragen over onze kerstpakketten?

Heb je vragen over een bepaald kerstpakket, een bepaald product, of heb je andere vragen, laat het ons dan weten, wij helpen je graag. Bel 088 58 000 85 of mail ons.