Bedankpakketten

Wil jij je medewerkers bedanken met een mooi cadeau? De leukste manier om dat te doen, is door ze een uniek bedankpakket te geven. Want stel je eens voor: je hebt (extra) hard gewerkt en dan wordt er thuis of op je werk ineens een pakketje voor je bezorgd. Van je werkgever. Om je te bedanken voor je extra inzet, je flexibiliteit, je loyaliteit, je fantastische oplossingen, of voor iets anders buitengewoons dat jij hebt gedaan. Hoe leuk is dat? Kortom, een bedankpakket is een prima manier om medewerkers te laten zien hoezeer jij ze waardeert.

3 resultaten

Waarom een Bedankpakket?

Medewerkers die af en toe een bedankje krijgen voor hun harde werken, blijken loyaler en productiever te zijn dan personeel dat deze expliciete waardering niet krijgt. Ook melden zij zich minder vaak ziek en zijn ze meer geneigd om ongevraagd extra taken op te pakken en een ‘stapje harder te lopen’. Het is dus niet alleen heel erg leuk om je medewerkers een geschenk te geven, het loont ook. Voor je bedrijf is het de investering zeker waard!

Kwaliteit en maatwerk

Al onze bedankpakketten bevatten kwaliteitsproducten en kunnen gepersonaliseerd worden. Bovendien hebben we verschillende pakketten, zodat er voor iedere gelegenheid een passend pakket te vinden is, zo groot of klein als je wilt. Gun je personeel een opsteker en vind hier het pakket dat het beste bij ze past!