Bijzondere Kerst­pakketten, dat is een leuke verrassing!

Monique
Monique

Met Kerstmis in aantocht is het tijd om na te denken over het perfecte kerstcadeau voor je medewerkers, collega’s of zakenrelaties. Probeer dit jaar eens iets anders en kies voor een bijzonder kerstpakket! In deze blogpost laten we je kennismaken met onze ‘Geef eens iets anders’-pakketten, die garant staan voor verrassing en originaliteit.

Het mindful-pakket

Een van de populaire keuzes is het mindful-pakket. In plaats van snacks en sappen, krijg je cadeaus die je helpen om te ontspannen en op te gaan in het hier en nu. Dit type pakket straalt balans, warmte en relaxed-zijn uit en is perfect om helemaal tot rust te komen tijdens de drukke feestdagen. Een goed voorbeeld hiervan is het kerstpakket Cosy Home, met een warme teddy plaid, thee en kaarsen. Of kerstpakket Warm Kruikje, ook zo fijn!

Pakketten voor wandelaars en avonturiers

Voor de avontuurlijke types is er het outdoor-pakket. In dit type pakket zit bijvoorbeeld een multi-tool, waterfles, kompas of een stevige rugzak. Ideaal voor mensen die graag in de natuur zijn, of houden van actieve bezigheden zoals wandelen, kamperen of fietsen. Kerstpakket To The Top  of Kerstpakket Hollands Fietsplezieris zo’n pakket. Met dit pakket geef je een cadeau én de mogelijkheid om nieuwe avonturen te beleven.

De wandelaars onder ons maak je gegarandeerd blij met kerstpakket Lekker Uitwaaien. Het boekje ‘Strand-, duin- en dijkwandelingen’ nodigt ze uit om de wandelschoenen aan te trekken en er lekker op uit te gaan. En voor de mensen die niet staan te springen om actieve en avontuurlijke bezigheden, maar die wel graag op pad gaan, is kerstpakket Weekendje Op Stap geschikt. Hierin zit een mooie weekendtas van vegan leer, geschikt voor al je weekendjes weg en korte vakanties tussendoor.

Lekkerbek-pakketten

Voor de echte foodies is er het culinaire-pakket. Dit type pakket zit vol met smaakvolle delicatessen, kookboeken en keukenaccessoires. Een perfect cadeau voor diegenen die graag experimenteren in de keuken en genieten van heerlijke gerechten. Of het nu gaat om verse kruiden, exotische oliën of lokale lekkernijen, dit pakket zal zeker in de smaak vallen.

Met kerstpakket Pizzasteen krijg je een fantastisch pakket waarmee je zelf pizza’s bakt, op de pizzasteen die je in de oven of op de barbecue kunt leggen. Kerstpakket Fondue Deluxe nodigt uit om een gezellige fondue te organiseren en met kerstpakket Makkelijk met Miljuschka krijg je een receptenboek met 100 eenvoudige recepten!

Pakketten die muziekliefhebbers en feestgangers laten stralen

Al die mensen die graag naar muziek luisteren, zingen of dansen, maak je blij met onze muziek-lovers-pakketten, zoals Kerstpakket Karaoke Microfoon of Bluetooth Speaker,

Wellicht houden deze mensen sowieso wel van een feestje en wij hebben een aantal pakketten die de feestvreugde zeker verhogen. Het vrolijke kerstpakket Xmas Vibes zet gelijk de toon, en met het luxe vormgegeven kerstpakket Happy New Year speel je ‘Wie ben ik’, terwijl je de party popper met gouden confetti alvast laat knallen.

Personaliseer je bijzondere pakket

Om het helemaal af te maken, is er bij veel pakketten de mogelijkheid om ze te personaliseren met een persoonlijke boodschap of het bedrijfslogo. Zo wordt jouw pakket nog mooier en unieker!